Rhenen | BSO | De Regenboog

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Speel-Inn BSO De Regenboog in Rhenen is gevestigd aan de Bantuinweg in Rhenen. We bieden hier momenteel opvang aan twee stamgroepen.

BSO groep Achterstevoren is voor de jongste schoolkinderen van 4 tot en met 6 jaar. In deze groep worden maximaal 20 kinderen opgevangen na schooltijd. Onze BSO haalt zijn kracht uit het feit dat er kinderen samenkomen uit alle scholen in Rhenen en we hierdoor een enorm leuke gemengde groep hebben. Kinderen worden uit school gehaald door de pedagogisch medewerkers en zijn vrij om zelf te bepalen wat zij willen doen. We bieden activiteiten aan maar leggen er zeker geen verplichting op aangezien de behoefte van kinderen vanuit school vooral bij vrij spel ligt.

BSO groep Ondersteboven is onze oudere kinderen van 7 tot 12 jaar. In deze groep worden maximaal 22 kinderen opgevangen na schooltijd. Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers krijgen ook de oudste kinderen activiteiten aangeboden of de gelegenheid om huiswerk te maken. Ook voor deze kinderen geldt dat zij vooral de behoefte hebben om tot rust te komen en heerlijk samen te kunnen zijn en spelen met andere leeftijdsgenoten.

In schoolvakanties vangen we op onze BSO groepen hele dagen op en bieden we elke vakantie een leuk en interessant thema met hierop gerichte activiteiten aan.

Sinds september 2021 is ons kinderdagverblijf gevestigd op een nieuwe prachtige locatie, IKC Rhenen. Ook onze peuterspeelzaal en de BSO zijn hier gevestigd, net als de Daltonschool Rhenen.

De medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor de kinderen en dat voel je direct bij binnenkomst. Je bent van harte welkom voor een rondleiding met de locatiemanager om de sfeer te proeven. Wees welkom en hopelijk tot ziens!

In de schoolvakanties en op studiedagen zijn we van 08.30 tot 18.30 uur geopend. Eerder opvang nodig? Dan kan er VSO worden aangevraagd via de portal.

Adres: Bantuinweg 43, 3911 MV, Rhenen

Telefoonnummer:  0317 – 617001

Locatiemanager: Manon Benning

Emailadres: rhenen@speelinn.nl

LRKnummer: 152766431

GGDrapport: Rhenen BSO

Soort pakket Tarief 2023
BSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 9,01
BSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 9,30
BSO 12-weken pakket (alleen vakanties)
€ 10,00
BSO Extra opvang (incidenteel)
€ 10,00
BSO Flexibele opvang (0-uren contract)
€ 10,00
VSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 11,76
VSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 11,92
VSO extra opvang (incidenteel)
€ 12,56