Beverwijk | KDV | De Luchtballon

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Kinderdagverblijf Speel-Inn Beverwijk is gevestigd in een ruim pand, middenin de wijk Meerestein. Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan twee horizontale groepen:

  • Babygroep ‘Woezel en Pip’ – max. 8 kinderen van 0 tot 2 jaar 
  • PeutergroepWinnie de Poeh’ – max. 12 kinderen van 2 tot 4 jaar

Op de groepen staat rust, veiligheid en huiselijkheid centraal. We proberen de kinderen zich thuis te laten voelen en spelenderwijs kennis te laten maken met diverse activiteiten en samenspel. Er zijn verschillende speelhoekjes gecreëerd zoals de poppenhoek, autohoek en themahoek. Voor de baby’s is er een grondbox en een ontdekkingstunnel.

De babygroep heeft een aparte verschoonruimte en slaapkamer, maar ook de kinderen van de peutergroep kunnen nog slapen of rusten in de slaapkamer. Beide groepen hebben hun eigen plek voor de schoenen op de gang en de jassen op de groep. Er is voor de baby’s een mandje op de groep aanwezig waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. Voor de peuters zijn deze op de gang te vinden.

Er is een aangrenzende en makkelijk toegankelijke buitenruimte aan de voorkant van het pand. De tuin is voorzien van een zandbak, huisjes en twee wipwaps. We spelen hier dagelijks bij goed weer. Bij slecht weer hebben we genoeg ruimte om vrij te bewegen en te spelen in de groepsruimtes.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zelf kunnen ontdekken en daarom is vrij spelen een belangrijk onderdeel van de dag. We stimuleren daarbij het samenspelen. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen en worden hierbij ondersteund door de pedagogisch medewerkers. Er is op de groepen voldoende materiaal aanwezig wat de kinderen zelf uit de kast kunnen pakken, maar er is ook materiaal beschikbaar wat tijdens activiteiten wordt aangeboden door de pedagogisch medewerkers.

Door middel van verschillende thema’s leren we de kinderen van de peutergroep spelenderwijs kennismaken met spel en activiteiten waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd. Zo bieden we de peuters een uitdagende en gezellige dag aan, waarbij de basisvaardigheden worden aangeleerd die zij nodig hebben op het moment dat zij naar school gaan. Zo kunnen ze zelfverzekerd starten.

Wanneer kinderen 4 jaar worden, kunnen zij doorstromen naar onze BSO groep. De BSO is gelegen in hetzelfde pand, dus kinderen zijn dan al bekend met de ruimtes en pedagogisch medewerkers. 

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding! 
Neem hiervoor contact op met de coördinator van deze vestiging.

Adres: Van Maasdijkstraat 2, 1945 XE, Beverwijk

Telefoonnummer: 0251-745840

Coördinator: Damayanthi Bakker

Emailadres: Kdvbeverwijk@speelinn.nl

LRK nummer: 473911942

GGD rapport: KDV De Luchtballon

Soort pakket Tarief 2023
Hele dagopvang (52 weken)
€ 10,16
Extra dagopvang (incidenteel)
€ 10,25
Flexibele dagopvang (0-uren contract)
€ 10,25