Beverwijk | BSO | De Luchtballon

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Buitenschoolse Opvang Speel-Inn Beverwijk is gevestigd in een ruim pand, middenin de wijk Meerestein. De BSO biedt ruimte aan één horizontale groep:

  • Groep ‘Ratchet en Clank’ – max. 18 kinderen van 4 tot 13 jaar 

Er is een aangrenzende en makkelijk toegankelijke buitenruimte aan de zijkant van het pand. De tuin is voorzien van een zandbak, huisjes en wipwaps. We spelen hier dagelijks bij goed weer, maar gaan ook vaak naar speeltuinen in de buurt. Bij slecht weer hebben we genoeg ruimte om vrij te bewegen en te spelen in de groepsruimtes.

De groepen zijn ingedeeld in activiteitenhoeken voor druk en rustig spel ingericht, zodat kinderen elkaar niet hoeven te storen in hun spel. Er zijn voldoende knutselmaterialen, spelletjes, bouwmaterialen en fantasiemateriaal aanwezig. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van externe locaties zoals de sporthal, speeltuin, het bos of de kinderboerderij. 

Op de BSO bieden wij een gevarieerd en afwisselend activiteitenprogramma aan. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Tijdens de activiteiten worden de kinderen aangemoedigd, onder andere door tips en adviezen te geven en door een positieve benadering. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten en hun eigen grenzen te laten ontdekken en verleggen.

We halen kinderen op van de scholen. Na binnenkomst ruimen we de jassen en tassen op en nemen we plaats aan de tafel om gezamenlijk wat te eten en te drinken. We praten over hoe het met iedereen gaat, hoe het op school was en hoe de rest van de middag ingevuld gaat worden. Soms heeft de pedagogisch medewerker een activiteit voorbereid en wordt er geïnventariseerd wie er mee willen doen.

Nadat de tafel is afgeruimd kunnen de kinderen vrij spelen, buiten spelen, ‘chillen’, zelf een activiteit uitvoeren of meedoen met een activiteit. Kinderen die huiswerk hebben, krijgen hier ook de gelegenheid voor. Aan het einde van de middag eten we nog een kleine snack en drinken we wat. Totdat de kinderen worden opgehaald is er nog ruimte voor het spelen van een gezelschapsspel of om te knutselen. 

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding! 
Neem hiervoor contact op met de coördinator van deze vestiging.

In schoolvakanties en op studiedagen zijn we van 07.30 tot 18.30 uur geopend.

Adres: Van Maasdijkstraat 2, 1945 XE, Beverwijk

Telefoonnummer: 0251-745840

Coördinator: Jessica Engelander

Emailadres: Bsobeverwijk@speelinn.nl

LRK nummer: 136321197

GGD rapport: BSO De Luchtballon

Soort pakket Tarief 2023
BSO 52-weken pakket (inclusief vakanties)
€ 9,15
BSO 40-weken pakket (exclusief vakanties)
€ 9,23
BSO 12-weken pakket (alleen vakanties)
€ 9,23
BSO Extra opvang (incidenteel)
€ 9,23
BSO Flexibele opvang (0-uren contract)
€ 9,23