Amstelveen | KDV | Fidelio

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Kinderdagverblijf Fidelio in Amstelveen is gelegen op de begane grond van een appartementencomplex en beschikt over twee stamgroepen:

  • De koala groep: hier worden maximaal 16 kinderen opgevangen van 0-4 jaar
  • De panda groep: hier worden maximaal 16 kinderen opgevangen van 0-4 jaar

De groepen hebben een vaste eigen groepsruimte met een afzonderlijke slaapruimte.
Er is voor elk kind een mandje in de verschoningsruimte waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. De kinderen maken gebruik van een kapstok op de gang. De schoenen worden op een plank onder de kapstok gezet.

De twee groepen bij Speel-Inn Fidelio Amstelveen zijn naast elkaar gelegen met een lege groepsruime ertussen, de deuren staan meestal gezellig open. Beide groepen zijn ingericht met speelhoekjes en bieden de kinderen de kans tot verschillende soorten spel. Beide groepen kunnen gebruik maken van een derde groepsruimte om verschillende activiteiten aan te kunnen bieden.

Voor de baby’s is er bij beide groepen een eigen hoek ingericht. Deze beschikt over een grondbox met een zachte speelmat én een hoge box. Bij het indelen van de hoekjes is rekening gehouden met de ontwikkeling van de kinderen. Het speelgoed is uitdagend en afgestemd op de verschillende leeftijden.

Er is een grote buitenruimte voor alle groepen, met een afgeschermde ruimte voor de baby’s. De tuin is voorzien van tegels, kunstgras, een zandbak, speeltoestel met glijbaan, tafeltjes en bankjes. Meer dan genoeg om te ontdekken dus!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook zelf kunnen ontdekken en daarom is vrij spelen een belangrijk onderdeel van de dag. Kinderen kunnen kiezen wat ze willen doen en de medewerkers stimuleren hen hierbij. Er is op de groepen materiaal aanwezig wat de kinderen zelf uit de kast kunnen pakken en er is materiaal dat door de pedagogisch medewerker aangeboden kan worden. Samenspelen stimuleren we. 

Daarnaast doen we gerichte activiteiten, om de ontwikkeling van de kinderen te prikkelen en te stimuleren. Hiervoor maken we gebruik van het activiteitenprogramma Doenkids. Deze activiteiten worden maandelijks aan ouders gecommuniceerd via de ouderapp.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding!
Neem hiervoor contact op met de coördinator van deze vestiging.

Tarieven2021
Kinderdagverblijf hele dag €8,99
DagOpeningstijden
Maandag 7.30 - 18.30
Dinsdag 7:30 - 18:30
Woensdag 7:30 - 18:30
Donderdag 7:30 - 18:30
Vrijdag 7:30 - 18:30

Adres: Fideliolaan 316, 1183 PX, Amstelveen

Telefoonnummer:  020 – 4411223

Coördinator: Lisa Post

Emailadres: KDVFidelio@speelinn.nl

LRK nummer: 230097972

GGD rapport: Amstelveen KDV Fidelio

Klachtenvrij: Certificaat Fidelio