Amstelveen | KDV | Fidelio

This post is also available in: English (Engels) polski (Pools)

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Speel-Inn Fidelio Amstelveen zit in een appartementencomplex op de begane grond.

Kinderdagverblijf Speel-Inn Fidelio Amstelveen heeft momenteel twee stamgroepen:

  • De koala groep: hier worden maximaal 16 kinderen opgevangen van 0-4 jaar
  • De panda groep: Hier worden maximaal 16 kinderen opgevangen van 0-4 jaar

De groepen hebben een vaste eigen groepsruimte met een afzonderlijke slaapruimte. Er zijn voor elk kind mandjes in de verschoningsruimte waarin hun persoonlijke spulletjes worden opgeborgen. De kinderen maken gebruik van een kapstok op de gang. De schoenen worden op een plank onder de kapstok gezet.

De twee groepen bij Speel-Inn Fidelio Amstelveen zijn naast elkaar met een lege groepsruime ertussen, de deuren staan meestal gezellig open. 

Beide groepen zijn ingericht met speelhoekjes en bieden de kinderen de kans tot rustig of druk spel. Voor de baby’s is er bij beide groepen een eigen hoek ingericht. Deze beschikt over een grondbox met een zachte speelmat en een hoge box. Bij het indelen van de hoekjes is rekening gehouden met de ontwikkeling van de kinderen. Het speelgoed is uitdagend en afgestemd op de verschillende leeftijden.

Tevens maken beide groepen gebruik van de leeg staande groep en bieden daar verschillende activiteiten aan, zoals bijvoorbeeld 3+ activiteiten.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook zelf kunnen ontdekken en daarom is vrij spelen ook een belangrijk onderdeel van de dag. Kinderen kunnen kiezen wat ze willen doen en de medewerkers stimuleren hen hierbij. Er is op de groepen materiaal aanwezig wat de kinderen zelf kunnen pakken uit de kast en er is materiaal dat door de pedagogisch medewerker aangeboden kan worden. Ook wordt samenspelen gestimuleerd onder de kinderen. Daarnaast doen we gerichte activiteiten, om de ontwikkeling van de kinderen te prikkelen en te stimuleren.

 

Via ons activiteitenprogramma Doenkids maken wij gebruik van een uitgebreide database aan activiteiten voor allerlei leeftijden. Deze worden maandelijks aan ouders gecommuniceerd via de ouderapp Konnect

 

De buitenruimte grenst direct aan de binnenruimte. Er is een grote buitenruimte voor alle groepen, met een afgeschermde ruimte voor de baby’s.

De tuin is voorzien van tegels, kunstgras, een zandbak, een speeltoestel met glijbaan, tafeltjes en bankjes. Genoeg om te ontdekken!

Team Fidelio

Tarieven2021
Kinderdagverblijf hele dag €8,99
DagOpeningstijden
Maandag 7.30 - 18.30
Dinsdag 7:30 - 18:30
Woensdag 7:30 - 18:30
Donderdag 7:30 - 18:30
Vrijdag 7:30 - 18:30

Adres: Fideliolaan 316, 1183 PX, Amstelveen

Telefoonnummer:  020 – 4411223 of 0626847117

Contactpersoon:  Locatiemanager: Daisy Hengeveld

Emailadres: daisy@speelinn.nl

LRKnummer: 230097972

GGDrapport: Amstelveen KDV Fidelio

Klachtenvrij: Certificaat Fidelio