Amstelveen | BSO | De Muzieknoot

Welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vestiging!

Locatie De Muzieknoot van Speel-Inn in Amstelveen is gevestigd op de begane grond van een appartementencomplex aan de Fideliolaan in Amstelveen en ligt in de wijk Bankras, Kostverloren en de buurt Operabuurt.

Momenteel zijn we bezig met een grondige verbouwing en verwachten wij onze deuren te openen op 1 november 2023.

 De BSO biedt ruimte aan één horizontale groep:

  • Groep ‘Drummers’ – max. 22 kinderen van 4 tot 13 jaar 

Op de buitenschoolse opvang bieden wij een gevarieerd en afwisselend activiteitenprogramma aan. Er wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. We vinden het belangrijk dat kinderen zelf kunnen ontdekken en daarom is vrij spelen een belangrijk onderdeel van de dag. Kinderen kunnen kiezen wat ze willen doen en de pedagogisch medewerkers moedigen hen daarbij aan.

Het aanbod van speelmateriaal op de buitenschoolse opvang is groot. Er zijn voldoende knutselmaterialen, spelletjes, bouwmaterialen en fantasiemateriaal aanwezig. Iedere dag organiseren we leuke activiteiten in de thema’s sport en spel en hebben ook een heerlijke leefkeuken, waar we allerlei heerlijke gerechten of baksels kunnen maken.

Na een lange schooldag binnen kunnen de kinderen ook lekker naar buiten gaan om vrij te spelen of met  het sportmateriaal of ander buitenspeelgoed. We spelen ook regelmatig in de buurtspeeltuin. Een frisse neus halen is gezond! Daarnaast maken we regelmatig gebruik van externe locaties zoals een sporthal, het bos of de kinderboerderij. 

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een rondleiding zodra de verbouwing klaar is! 
Je kunt hiervoor alvast contact opnemen met de afdeling Planning & Plaatsing.

In schoolvakanties en op studiedagen zijn we van 07.30 tot 18.30 uur geopend.

Adres: Fideliolaan 316 1183 PX Amstelveen

Telefoonnummer: 030 2213751

Emailadres: klantenservice@speelinn.nl

LRK nummer: nog niet bekend